Розробка технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волокон
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертацію присвячено розробці технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волокон, що дає змогу розширити асортиментний ряд м'ясних продуктів та забезпечити населення України доступним та збалансованим тваринним білком. Сукупність результатів досліджень дозволила обґрунтувати та експериментально підтвердити доцільність комплексного використання колагенового тваринного білка «PreGel95», концентрату сироваткового білка КСБ УФ-65, хітозану і хлористого кальцію в технології варених ковбасних виробів для створення виробів із заданим хімічним складом.
Опис
Ключові слова
колагеновий білок, хітозан, хлористий кальцій, варені ковбаси, cooked sausage, collagen protein, calcium chloride, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Горбач, О. Я. Розробка технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волокон : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" / Горбач Олександр Ярославович ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2019. – 22 с.