Розробка технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волокон

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертацію присвячено розробці технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волокон, що дає змогу розширити асортиментний ряд м'ясних продуктів та забезпечити населення України доступним та збалансованим тваринним білком. Сукупність результатів досліджень дозволила обґрунтувати та експериментально підтвердити доцільність комплексного використання колагенового тваринного білка «PreGel95», концентрату сироваткового білка КСБ УФ-65, хітозану і хлористого кальцію в технології варених ковбасних виробів для створення виробів із заданим хімічним складом.

Опис

Ключові слова

колагеновий білок, хітозан, хлористий кальцій, варені ковбаси, cooked sausage, collagen protein, calcium chloride, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Горбач, О. Я. Розробка технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волокон : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" / Горбач Олександр Ярославович ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2019. – 22 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced