Удосконалення технології морозива із замінниками цукру

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертаційна робота присвячена удосконаленню технології морозива шляхом застосування науково-обґрунтованих замінників цукру та їх композицій.Обґрунтовано перспективність використання у технології морозива різних видів паток крохмальних та поліолів для забезпечення рекомендованого ступеню солодкості та фізико-хімічних показників сумішей морозива, стабілізації показників якості готових продуктів упродовж зберігання.

Опис

Ключові слова

замінники цукру, морозиво, патоки крохмальні, підсолоджувачі, поліоли, sugar substitutes, ice cream, weeteners, polyols, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Басс, О. А. Удосконалення технології морозива із замінниками цукру : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" / Басс Оксана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ, 2019. – 22 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced