Удосконалення технології морозива із замінниками цукру
Файли
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертаційна робота присвячена удосконаленню технології морозива шляхом застосування науково-обґрунтованих замінників цукру та їх композицій.Обґрунтовано перспективність використання у технології морозива різних видів паток крохмальних та поліолів для забезпечення рекомендованого ступеню солодкості та фізико-хімічних показників сумішей морозива, стабілізації показників якості готових продуктів упродовж зберігання.
Опис
Ключові слова
замінники цукру, морозиво, патоки крохмальні, підсолоджувачі, поліоли, sugar substitutes, ice cream, weeteners, polyols, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Басс, О. А. Удосконалення технології морозива із замінниками цукру : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" / Басс Оксана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ, 2019. – 22 с.