Порівняльний аналіз конкурентноздатних виробників
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз відомих виробників, конкурентноздатність та методів підвищення вироблених товарів. The analysis of known manufacturers, competitiveness and methods of increasing manufactured goods
Опис
Ключові слова
аналіз, виробники, споживачі, кондитерські вироби, ринок, analysis, manufacturers, consumers, confectionery, market, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дочинець, І. В. Порівняльний аналіз конкурентноздатних виробників / І. В. Дочинець // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 154.