Інноваційна технологія здобного печива оздоровчого призначення із застосуванням борошна з солоду вівса та гуміарабіку

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На підставі досліджень науково обґрунтовано та розроблено технологію здобного печива зі зниженою калорійністю, підвищеним вмістом ессенціальних нутрієнтів: незамінних амінокислот, поліненасичених жирних кислот, вітамінів, харчових волокон, завдяки використанню борошна солоду вівса голозерного і пребіотика гуміарабіку «Fibregum». Доведено, що печиво «Цілюще зернятко», «Зернова феєрія» можна віднести до борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення. Based on the research, the technology of cookie-based cookie with reduced calorie content, high content of essential nutrients: essential amino acids, polyunsaturated fatty acids, vitamins, dietary fibers, due to the use of oat flour of holoseric and prebiotic, is scientifically substantiated and developed. It is proved that cookies "Healing grain", "Grain extravaganza" can be attributed to flour confectionery products for health purposes.

Опис

Ключові слова

здобне печиво, гуміарабік, солод вівса, печиво оздоровчого призначення, butter cookies, gum arabic, oat malt, health destination cookies, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Скрипко, А. П. Інноваційна технологія здобного печива оздоровчого призначення із застосуванням борошна з солоду вівса та гуміарабіку / А. П. Скрипо, В. І. Оболкіна // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій, 11–13 вересня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 124–125.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced