Спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103578)

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади, що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування рецептурної суміші та уварювання помадного сиропу, приготування помади шляхом збивання та охолодження сиропу, темперування цукеркової маси, формування шляхом відливання в форми, охолодження, оздоблення поверхні та пакування виробів. Додатково готується розчин гуміарабіку з гідромодулем 1:5, і додається під час темперування цукеркової маси у кількості 0,5 -1,0 % до маси рецептурних компонентів помади.

Опис

Ключові слова

цукерка, термін зберігання, гуміарабік, помада, sweet, storage life, fondant, gum arabic, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 103578 UA, МПК А23G 3/00 (20015.01) Спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади / Кохан О. О., Вайсеро О. О., Тригуб Я. О., Гарбуз М. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201505452 ; заяв. 03.06.2015; опубл. 25.12.2015, Бюл.№ 24, 2015 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced