Проблеми обліку виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто сутність виробничих запасів, їх класифікація та значимість для нормального функціонування підприємства. Досліджено проблеми, з якими стикаються при обліку виробничих запасів та запропоновано шляхи удосконалення організації обліку запасів на підприємствах харчової промисловості.
Опис
Ключові слова
виробничі запаси, проблеми обліку запасів, класифікація запасів, облік запасів, організація обліку запасів, inventorie, classification of inventories, accounting of inventories, organization of accounting of inventories, кафедра обліку і аудиту
Бібліографічний опис
Осадча, Г. Г. Проблеми обліку виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості / Г. Г. Осадча, О. К. Сукненко // Формування ринкових відносин в Україні. – 2016. – № 12. – С. 93–100.