Аналіз міжнародних та вітчизняних вимог показників якості оливкової олії

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано критерії ідентифікації та методи визначення фальсифікації оливкової олії відповідно до вітчизняних та закордонних вимог. Встановлено, невідповідність класифікації олії, а у вітчизняних вимогах не наведено показник поглинання в ультрафіолеті, що визначає її категорію. Враховуючи невідповідність вимог необхідно гармонізувати нормативну документацію відповідно європейській.

Опис

Ключові слова

якість, оливкова олія, ідентифікація, quality, olive oil, identification, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Чорна, А. І. Аналіз міжнародних та вітчизняних вимог показників якості оливкової олії / А. І. Чорна, А. Ю. Роботько // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 200–201.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced