Вплив кліматичних умов на основні показники озимого ячменю сорту Казанова
Loading...
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Дана науково-дослідна робота направлена на вдосконалення технології пивоварного солоду з озимого дворядного ячменю сорту Казанова українського виробництва, дослідження біохімічних перетворень у зерні під впливом кліматичних умов. Як дослідний зразок було обрано сорт озимого ячменю Казанова 2017, 2018 і 2019 року врожаю, в якому визначались фізико-хімічні та фізіологічні показники.
Description
Citation
Кошова, В. М. Вплив кліматичних умов на основні показники озимого ячменю сорту Казанова / В. М. Кошова, А. О. Коберніцька, І. Г. Смажко // Natural and Technical Sciences : science and education a new dimension. – 2019. – Vol. VII (26), Issue 215. – P. 14–16.
