Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У матеріалах конференції наведено доповіді за такими напрямами: стан та шляхи ресурсо-
й енергозаощадження на підприємствах харчової промисловості; інноваційні та
ресурсоощадні технології продуктів харчування; використання нетрадиційної сировини в
технологіях продуктів харчування; інноваційні технології пакування харчових продуктів;
енергоощадні та ресурсозберігаючі технології виготовлення тари та упаковки; інноваційні
складові створення пакувального обладнання; енергоменеджмент на підприємствах харчової
промисловості; шляхи підвищення ефективності виробничої логістики на підприємствах
харчової промисловості.
На основі науково- дослідних робіт запропоновано шляхи вирішення прикладних задач
нагальної проблеми в харчовій промисловості – ресурсо- та енергозаощадження.
Матеріали конференції будуть корисні науковим та інженерно - технічним працівникам,
виробничникам, потенційним інвесторам, студентам ВНЗ та всім хто пов’язаний з харчовою
та пакувальною індустрією.
Опис
Ключові слова
ресурсоощадні технології, логістика, харчові продукти, підприємства харчової промисловості, пакування харчових продуктів, інноваційні технології, тара і упаковка, енергоменеджмент, energy management, logistics, food products, food industry enterprises, innovative technologies, resource-saving technologies, food packaging, packaging
Бібліографічний опис
Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р., м. Київ / Міністерство аграрної політики та продовольства України ; Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Інститут продовольчих ресурсів HAAH України ; АККО Інтернешнл. – Київ : НУХТ, 2019. – 190 с.