Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі (Ч. 2)
Вантажиться...
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті проаналізовано властивості природних та синтетичних підсолоджувачі, поставлено дискусійне питання класифікації солодких речовин.The article analyzes the properties of natural and synthetic sweeteners, poses a debatable question on the classification of sweet substances.
Опис
Ключові слова
природні підсолоджувачі, синтетичні підсолоджувачі, класифікація, natural sweeteners, synthetic sweeteners, classification, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2017. – № 7. – С. 26-28.