Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі (Ч. 2)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті проаналізовано властивості природних та синтетичних підсолоджувачі, поставлено дискусійне питання класифікації солодких речовин.The article analyzes the properties of natural and synthetic sweeteners, poses a debatable question on the classification of sweet substances.

Опис

Ключові слова

природні підсолоджувачі, синтетичні підсолоджувачі, класифікація, natural sweeteners, synthetic sweeteners, classification, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2017. – № 7. – С. 26-28.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в