Оптимізація технології зброджування висококонцентрованого сусла високих із крохмалевмісної сировини

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Доведено, що використання цитратів металів, особливо магнію і цинку, сприяє інтенсифікації процесів дріжджегенерування і бродіння та сприяє процесу зброджуванню вуглеводів сусла із підвищеним накопиченням спирту у зрілій бражці. It has been proved that the use of citrates of metals, especially magnesium and zinc, promotes the intensification of the processes of yeast generation and fermentation and promotes the process of fermentation of wort carbohydrates with high alcohol accumulation in the mature broth.

Опис

Ключові слова

висококонцентроване сусло, сухі речовини, зброджування, цитрати металів, highly concentrated wort, dry matter, fermentation, citrates of metals, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Оптимізація технології зброджування висококонцентрованого сусла високих із крохмалевмісної сировини / Т. О Мудрак, А. М. Куц, С. С. Ковальчук, Р. Г. Кириленко // Advances of science proceedings of articles the international scientific conference. - Czech Republik. Karlovy Vary–Ukraine Kyiv, 2018. - С. 1268-1275.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced