Спосіб виробництва суфле молочно-рослинного (Патент на корисну модель № 139505)

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва суфле молочно-рослинного включає введення в молочно-білкову основу наповнювача, внесення структуроутворювача, згущувача, гомогенізацію до однорідного стану, охолодження, фасування. Як молочно-білкову основу застосовують дефростований сир кисломолочний нежирний або з масовою часткою жиру від 2 до 18 %. The method of production of milk-vegetable souffle includes the introduction of a filler into the milk-protein base, the introduction of a structurant, a thickener, homogenization to a homogeneous state, cooling, packaging. Defrosted low-fat sour milk cheese or with a mass fraction of fat from 2 to 18% is used as a milk-protein base.

Опис

Ключові слова

суфле, концентрат сироваткових білків, овочевий наповнювач, souffle, whey protein concentrate, vegetable filler, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 139505 UA, МПК A23 C23/00 (2019.01). Спосіб виробництва суфле молочно-рослинного / Кочубей-Литвиненко О. В., Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я., Михалевич А. П. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 201906210 ; заявл. 04.06.2019 ; опубл. 10.01.2020 ; Бюл. № 1, 2020 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced