Тенденції запозичення української кулінарії
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Національна кухня - один із стовпів культурної ідентичності. Кулінарне мистецтво неможливо віднести до другорядних: воно, як величне дерево, має глибоке коріння. Але, для того, щоб на ньому продовжували зав'язуватись, квітнути і наливатись рум'янцем різнобарвні плоди, необхідно іноді прививати гілочки інших родючих культур - нових, сусідніх та віддалених поєднань харчових продуктів та гастрономічних рішень
National cuisine is one of the pillars of cultural identity. Culinary art can not be attributed to minor: it, as a majestic tree, has deep roots. But in order to continue to associate, blossom and blossom with colorful fruits, it is sometimes necessary to plant branches of other fertile cultures - new, neighboring and distant combinations of food and gastronomic choices.
Опис
Ключові слова
кухня, традиції, kitchen, tradition, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Межибовський, О. Тенденції запозичення української кулінарії / О. Межибовський, С. Камінська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 p., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. - С. 113-114.