Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено субстратну специфічність мікробіальної форми кальційнезалежного ферменту, що продукується бактеріями Streptoverticiltiит mobamense до білкового препарату «Dripfreecas», казеїнату натрію «Dairy Co» та білків сухої маслянки.

Опис

Бібліографічний опис

Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах / І. І. Шевченко, Г. Є. Поліщук, М. І. Філоненко, Т. Г. Осьмак // Наукові праці НУХТ.– 2020. – Том 26.– № 2.– С. 212-219

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в