Спосіб виробництва м’ясо-рибних січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 117781)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель належить до м'ясної промисловості і може бути використана при виготовленні м'ясо-рибних січених напівфабрикатів. В основу корисної моделі поставлена задача створення способу виробництва м'ясо-рибних січених напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів, який забезпечив би: підвищення біологічної та харчової цінності, покращення органолептичних, функціонально-технологічних, структурно-механічних властивостей готової продукції.
The utility model belongs to the meat industry and can be used in the manufacture of meat and fish minced semi-finished products. The utility model is based on the task of creating a method of production of meat and fish minced semi-finished products by changing the composition of components, which would provide: increase biological and nutritional value, improve organoleptic, functional and technological, structural and mechanical properties of finished products.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, технологія, рецептура, філе пангасіусу, м'ясо, риба, січені напівфабрикати, technology, recipe, pangasius fillet, meat, fish, chopped semi-finished products
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 117781 UA, МПК А23 L 13/00 (2017.01). Спосіб виробництва м’ясо-рибних січених напівфабрикатів / Мацук Ю. А., Пасічний В. М., Супрун Е. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201700173 ; заявл. 04.01.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13 2017.