Перспективи використання дайкону (RAPHANUS SATIVUS L. CONVAR. ACANTHIFORMIS (MOREL ) для збагачення страв з прісноводної риби у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи є розширення асортиментного ряду харчової продукції за рахунок функціонального продукту для людей похилого віку з подальшим включенням до меню закладів ресторанного господарства The goal of the work expansion of the range of food products at the expense functional product for the elderly with subsequent use in the menu restaurant

Опис

Ключові слова

харчування, геронтологія, прісноводна риба, дайкон, функціональні продукти, nutrition, gerontology, freshwater fish, daikon, functional products, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Перспективи використання дайкону (RAPHANUS SATIVUS L. CONVAR. ACANTHIFORMIS (MOREL) для збагачення страв з прісноводної риби у закладах ресторанного господарства / І. В. Дітріх, М. В. Іотковська // Almanahul SWorld. - 2020. - Is. № 3. - Р. 59-62.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced