Використання принципів НАССР при виробництві сиру кисломолочного
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі розглядаються ризики хімічного, фізичного,біологічного походження та точки критичного контролю при виробництві сиру кисломолочного. The work considers the risks of chemical, physical, biological origin and critical control point in the production of sour milk cheese.
Опис
Ключові слова
показники безпеки, сир кисломолочний, контроль, control, sour milk cheese, safety indicators, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Солошенко, К. І. Використання принципів НАССР при виробництві сиру кисломолочного / К. І.Солошенко, О. П. Слободян, О. В. Матиящук // SWordl Journal. – 2019. – Issue 1. – P. 21–31.