Проблеми викідів при роботі котлоагрегатів харчових підприємств
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі розглянуто проблему викидів при роботі котлоагрегатів на харчових підприємствах України. Детально описані заходи, що впроваджують на підприємствах передових країн, щодо зменшення шкідливих викидів та мають позитивне відображення на систему охорони праці.
The paper considers the problem of emissions during the operation of boilers at food enterprises of Ukraine. The measures implemented at the enterprises of advanced countries to reduce harmful emissions and have a positive impact on the labor protection system are described in detail.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, безпека праці, охорона праці, котельні викиди, харчова промисловість, occupational safety, оccupational health, boiler rooms, emissions, food industry
Бібліографічний опис
Лобойко, В. С. Проблеми викідів при роботі котлоагрегатів харчових підприємств / В. С. Лобойко, А. О. Сірик// Майбутній науковець – 2019 : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, 12 грудня 2019 р. – Сєвєродонецьк : Східноукр. ун-т ім.. В. Даля – 2019. – Ч. 1 – С. 88-99.