Розроблення рецептури тонізуючого напою для студентів
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
Наведено технологію тонізуючого напою для студентів з використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. The technology of tonic drink for students with the use of germinated lentil grain and ginger root extract is presented.
Опис
Ключові слова
тонізучий напій, пророщене зерно, імбир, сочевиця, tonic drink, sprouted grain, ginger, lentil, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сорокіна, К. О. Розроблення рецептури тонізуючого напою для студентів / К. О. Сорокіна, Т. І. Федоренко // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : Міжнародна науково-практична конференція студентів і молодих учених, 24 -25 березня, м. Луцьк. – Луцьк : ВоК НУХТ, 2016. - С. 152-154.