Розроблення рецептури тонізуючого напою для студентів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НУХТ

Анотація

Наведено технологію тонізуючого напою для студентів з використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. The technology of tonic drink for students with the use of germinated lentil grain and ginger root extract is presented.

Опис

Ключові слова

тонізучий напій, пророщене зерно, імбир, сочевиця, tonic drink, sprouted grain, ginger, lentil, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сорокіна, К. О. Розроблення рецептури тонізуючого напою для студентів / К. О. Сорокіна, Т. І. Федоренко // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : Міжнародна науково-практична конференція студентів і молодих учених, 24 -25 березня, м. Луцьк. – Луцьк : ВоК НУХТ, 2016. - С. 152-154.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced