Criteria and selection procedure of video materials for building pre-service food technologists’ speech production competence

Ескіз

Дата

2020

Автори

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The article describes the process of video materials’ criteria selection for building pre-service food technologist’s speech production competence and the procedure of video materials selection according to these criteria. The article defines the definition of selection criteria and determines factors were considered in the process of video materials’ selection criteria specification. В статті описано процес відбору відео матеріалу для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні та процедуру відбору відеоматеріалів відповідно до цих критеріїв.

Опис

Ключові слова

quality criteria, майбутні фахівці з харчових технологій, ‎кафедра іноземних мов професійного спрямування, pre-service food technologist’s, criteria selection, video materials, quantity criteria, кількісні критерії, speech production competence, критерії відбору, відео матеріали, якісні критерії, компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні

Бібліографічний опис

Boyko, A. Criteria and selection procedure of video materials for building pre-service food technologists’ speech production competence / A. Boyko // World Science. – 2020. – № 2 (54), Vol. 2. – P. 13–17.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced