Розробка кексів оздоровчого призначення

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Важливим завданням закладів харчування є забезпечення населення продукцією з високими споживчими якостями, що має оздоровчі властивості. Для розроблення сучасних технологій борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення популярним є використання сировини рослинного походження, а саме продуктів вторинної переробки рослинної сировини, зокрема шротів. An important task of food establishments is to provide the population with products with high consumer qualities that have health-improving properties. For the development of modern technologies of flour confectionery products for health purposes, the use of raw materials of plant origin is popular, namely the products of secondary processing of vegetable raw materials, in particular meal.

Опис

Ключові слова

кекси, технологія, шрот амаранту, шрот кунжуту, cupcakes, technology, amaranth meal, sesame meal, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Кирпіченкова, О. М. Розробка кексів оздоровчого призначення / О. М. Кирпіченкова, Л. В. Стахурська, Л. Б. Савчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. - С. 203-204.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced