Інноваційний підхід до розроблення страв для спортивного харчування.
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті розглянуто розроблення борошняних страв підвищеної біологічної цінності з використанням протеїну для коктейлів. Споживання даних страв дозволить забезпечити спортсмена, або людину, що слідкує за своєю вагою, необхідною енергією і водночас притримуватись дієти із підвищеним вмістом білків. The article considers the development of flour dishes of high biological value with the use of protein for cocktails. Consumption of these dishes will provide the athlete, or a person who monitors their weight, the necessary energy and at the same time follow a diet high in protein.
Опис
Ключові слова
протеїн, біологічна цінність, функціональна страва, борошняна страва, protein, biological value, functional dish, flour dish, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Оперхальська, М. Інноваційний підхід до розроблення страв для спортивного харчування / М. Оперхальська, О. М. Кирпіченкова, Л. В. Стахурська // Modern engineering and innovative technologies. – 2019. - № 10, Т. 1. - С. 107-112.