Удосконалення технології супів з використанням рослинної сировини
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано попит і стан перших страв та обґрунтовано необхідність розширення асортименту групи перших страв крем-супів шляхом удосконалення традиційної рецептури. Визначено роль правильного харчування – розробка збалансованої страви і дотримання режиму харчування. Проведено аналіз кожного інгредієнта та його технологічній вплив на технологічний процес приготування перших страв.The article analyzes the demand and as a first course and the necessity of expanding the range of the first dishes cream soups, by improving traditional recipes. Defines the role of proper nutrition is to develop a balanced meals and adherence to diet. The analysis of each ingredient and its technological impact on the process of preparation of first courses. Scientifically demonstrated the positive impact of the use made of dairy ingredients in innovative recipes cream soups.
Опис
Ключові слова
крем-суп, молочний складник, харчова і енергетична цінність, органолептична оцінка, cream, dairy component, food and energy value, organoleptic evaluation, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Чижевська, Л. А. Удосконалення технології супів з використанням рослинної сировини / Л. А Чижевська. В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Серія : Технічні науки. – Т. 31(70), № 4. – 2020. – С. 213–220. DOI https://doi.org/10.32838/2663-5941/2020.4/31.