Організація харчування студентів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Доцільно збільшувати кількість закладів ресторанного господарства у ВНЗ України, проводити організаційні заходи щодо зменшення черг за рахунок встановлення додаткових ліній роздачі та збільшення обслуговуючого персоналу.

Опис

Ключові слова

повноцінне харчування, енерговитрати, заклад ресторанного господарства, організація, good nutrition, energy costs, restaurant establishment, organization, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Рибас, Є. І. Організація харчування студентів / Є. І. Рибас, М. І. Лисенко, І. Л. Корецька // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2020 р. – Київ : ККІБП, 2020. – С.114-116.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced