Дослідження конкурентоспроможності торгових марок олійно-жирового комплексу

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуто тенденції та динаміку розвитку олійно-жирової галузі України за останні роки. Досліджено конкурентні позиції продукції олійно-жирового комплексу України на світовому ринку. Проведено аналіз і оцінку найпоширеніших торгових марок соняшникової олії за основними показниками конкурентоспроможності. In the article trends and dynamics of the oil and fat industry was considered in recent years. In addition, competitive position of production produced by ukrainian oil and fat sector has been analyzed in the world market. In conclusion, the most popular brands of sunflower oil have been analyzed and assessed by the main indexes of competitiveness.

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність, харчова промисловість, олійно-жирова промисловість, якість, competitiveness, food industry, oil and fat production, quality, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Іванюта, Т. М. Дослідження конкурентоспроможності торгових марок олійно-жирового комплексу / Т. М. Іванюта, А. О. Бересенева // Формування ринкових відносин в Україні : збірник наукових праць. – 2016. – Вип. 1 (176). – С. 71–75.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced