Дослідження конкурентоспроможності торгових марок олійно-жирового комплексу
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті розглянуто тенденції та динаміку розвитку олійно-жирової галузі України за останні роки. Досліджено конкурентні позиції продукції олійно-жирового комплексу України на світовому ринку. Проведено аналіз і оцінку найпоширеніших торгових марок соняшникової олії за основними показниками конкурентоспроможності. In the article trends and dynamics of the oil and fat industry was considered in recent years. In addition, competitive position of production produced by ukrainian oil and fat sector has been analyzed in the world market. In conclusion, the most popular brands of sunflower oil have been analyzed and assessed by the main indexes of competitiveness.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, харчова промисловість, олійно-жирова промисловість, якість, competitiveness, food industry, oil and fat production, quality, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Іванюта, Т. М. Дослідження конкурентоспроможності торгових марок олійно-жирового комплексу / Т. М. Іванюта, А. О. Бересенева // Формування ринкових відносин в Україні : збірник наукових праць. – 2016. – Вип. 1 (176). – С. 71–75.