Наукові та технологічні аспекти електрофізичного способу спрямованого збагачення молочної сироватки магнієм
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Комплексом досліджень підтверджено позитивний вплив електрофізичного збагачення сировини магнієм перед сушінням на показники якості сухої молочної сироватки, а саме: збагачення сухого продукту магнієм, відсутність ознак самоущільнення та злежування продукту під час зберігання та відсутність ознак неферментативного потемніння.A set of studies confirmed the positive effect of electrophysical enrichment of raw materials with magnesium before drying on the quality of whey powder, namely: enrichment of dry product with magnesium, no signs of self-compaction and caking of the product during storage and no signs of non-enzymatic darkening.
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, молочна сироватка, whey, мембранні методи оброблення, membrane processing methods, електродіаліз, electrodialysis
Бібліографічний опис
Кочубей-Литвиненко, О. В. Наукові та технологічні аспекти електрофізичного способу спрямованого збагачення молочної сироватки магнієм / О. В. Кочубей-Литвиненко // Інноваційні напрями розвитку харчових технологій : кол. монографія / за заг. ред. Н. А. Нагурної. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – С. 14–21.