Тенденції розвитку ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності в умовах пандемії Covid-19

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі розглянуто сучасний стан ресторанного бізнесу в Україні та альтернативні підходи до організації діяльності закладів ресторанного господарства в умовах розповсюдження коронавірусу Covid-19. Охарактеризовано основні інструменти розвитку підприємств харчування для утримання постійних відвідувачів та залучення нових під час пандемії Covid-19.In the work was considered the current state of the restaurant business in Ukraine and alternative approaches to the organization of restaurant establishments in the conditions of Covid-19 coronavirus spread. The main tools for the development of food businesses to retain regular visitors and attract new ones during the Covid-19 pandemic are described.

Опис

Ключові слова

ресторанний бізнес, заклад ресторанного господарства, підприємство, пандемія Covid-19, restaurant business, restaurant establishment, enterprise, Covid-19 pandemic, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Тенденції розвитку ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності в умовах пандемії Сovid-19 / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко В. Ф. Доценко // Global science and education in the modern realities-2020 : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 26-27 серпня 2020 р. – Сіетл, штат Вашингтон, США : «ISE & E» & SWorld спільно з KindleDP, 2020. – С. 284–287.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced