Склад холодного соусу "Щавнатик" (Деклараційний патент на корисну модель № 112391)

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад холодного соусу, що містить рослинний компонент, жирову сировину, який відрізняється тим, що як рослинний компонент використано порошок щавнату, як жирову сировину - вершки тваринні 20 % та додатково вносять рослинні наповнювачі - яблуко печене, корінь петрушки, цибулю ріпчасту, прянощі - порошок куркуми і лафанту анісового. The composition of the cold sauce contains a vegetable component, a fatty raw material, which differs in that as a vegetable component, schannat powder is used, as a fatty raw material - animal cream 20% and additionally add vegetable fillers - baked apple, parsley root, onion, spices - turmeric powder and lafant aniseed.

Опис

Ключові слова

соус, рослинний компонент, щавнат, куркума, лафант анісовий, sauce, vegetable raw materials, schannat, turmeric, anise lafant, ‎кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції‎, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Деклараційний патент на корисну модель № 112391 UA МПК A23L 2/02 (2006.01) A23L 2/38 (2006.01). Склад холодного соусу "Щавнатик" / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кирпіченкова О. М., Рахметов Д. Б. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 07347 ; заявл. 06.07.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл.№ 23.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced