Характеристика основних підходів до удосконалення борошняних кондитерських виробів з листкового тіста

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі охарактеризовано основні підходи до зниження калорійності борошняних кондитерських виробів з листкового тіста, а також розроблені шляхи, щодо покращення технологічних характеристик виробів. Було визначено фізико- хімічні та функціонально-технологічні показники обраних жирів, хімічний склад харчових жирів, розроблена порівняльна характеристика пальмового та кокосового масла, а також встановлено вплив даних жирів на якість борошняних кондитерських виробів.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, кокосове масло, листкове тісто, ненасичені жирні кислоти, кафедра готельно-ресторанної справи, пальмове масло

Бібліографічний опис

Арпуль, О. В. Характеристика основних підходів до удосконалення борошняних кондитерських виробів з листкового тіста / О. В. Арпуль, А. Ю. Спільчук // Modern engineering and innovative technologies. – 2019. – Issue 8, Part 2. – Р. 72–77.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced