Характеристика основних підходів до удосконалення борошняних кондитерських виробів з листкового тіста
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі охарактеризовано основні підходи до зниження калорійності борошняних кондитерських виробів з листкового тіста, а також розроблені шляхи, щодо покращення технологічних характеристик виробів. Було визначено фізико- хімічні та функціонально-технологічні показники обраних жирів, хімічний склад харчових жирів, розроблена порівняльна характеристика пальмового та кокосового масла, а також встановлено вплив даних жирів на якість борошняних кондитерських виробів.
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, кокосове масло, листкове тісто, ненасичені жирні кислоти, кафедра готельно-ресторанної справи, пальмове масло
Бібліографічний опис
Арпуль, О. В. Характеристика основних підходів до удосконалення борошняних кондитерських виробів з листкового тіста / О. В. Арпуль, А. Ю. Спільчук // Modern engineering and innovative technologies. – 2019. – Issue 8, Part 2. – Р. 72–77.