Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті проведено аналітичний аналіз дії валків на середовище при деформаційних впливах. Запропоновано шляхи вибору оптимального варіанта процесу для забезпечення максимального або мінімального значення параметрів (критерію). Розглянуто фізичну сутність рівняння енергетичних потоків інтенсивності деформації маси середовища, що залежить від способу прикладання механічних сил, ступеня його попередньої дисперсності (рецептура) і фізико-механічних властивостей. Для більшої наглядності і розуміння загального виконання досліджень запропоновано схему причинно-наслідкових зв ’язків між середовищем і валком, що визначають зміну температури процесу нагнітання тіста. Відмічено, що визначення температурних потоків при проходженні процесу нагнітання середовища валковими робочими органами відіграє важливу роль для розрахунків конструювання формувального, розкочувального, змішувального обладнання. Одержані дані дають відповідь на ряд запитань про можливість терморегулювання процесу дії робочих органів на середовище.

Опис

Ключові слова

тісто, нагнітання, thermal conductivity, теплопровідність, dough, поширення теплоти, валок, heat flow, тепловий потік, heat distribution, середовище, environment, environment, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування / І. Я. Стадник, С. І. Федак, Б. С. Пащенко, Н. А. Ткачук // Наукові праці НУХТ. – 2018. – Т. 24, № 6. – С. 90–99.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced