Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on process of milk-egg co-precipitate obtaining
Вантажиться...
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The comprehensive effect of the pH medium and the concentration of sugar or sodium chloride on the process of coagulation of egg proteins has been established and analyzed.Визначено та проаналізовано комплексний вплив рН середовища та концентрації цукру або солі на процес коагуляції білків яєць у молочному середовищі.
Опис
Ключові слова
milk and egg concentrate, viscosity of food system, sucrose, sodium chloride, active acidity, молочно-яєчний концентрат, цукор, в’язкість харчової системи, сіль, активна кислотність, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on process of milk-egg co-precipitate obtaining / G. Deinychenko, I. Zolotukhina, V. Skrynnik, N. Fedak, S. Tkachyk, T. Kravchenko, K. Kravchenko, L. Deinychenko, O. Pavluchenko, Y. Furmanova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – Kharkiv : PC «TECHNOLOGY CENTER», 2020. – №3/11 (105). – P. 30–37.