Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on process of milk-egg co-precipitate obtaining

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The comprehensive effect of the pH medium and the concentration of sugar or sodium chloride on the process of coagulation of egg proteins has been established and analyzed.Визначено та проаналізовано комплексний вплив рН середовища та концентрації цукру або солі на процес коагуляції білків яєць у молочному середовищі.

Опис

Ключові слова

milk and egg concentrate, viscosity of food system, sucrose, sodium chloride, active acidity, молочно-яєчний концентрат, цукор, в’язкість харчової системи, сіль, активна кислотність, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on process of milk-egg co-precipitate obtaining / G. Deinychenko, I. Zolotukhina, V. Skrynnik, N. Fedak, S. Tkachyk, T. Kravchenko, K. Kravchenko, L. Deinychenko, O. Pavluchenko, Y. Furmanova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – Kharkiv : PC «TECHNOLOGY CENTER», 2020. – №3/11 (105). – P. 30–37.

Зібрання