Фруктове смузі з вівсяним відваром як функціональний напій для закладів ресторанного господарства
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі розглянуто перспективи використання смузі як основи функціональних напоїв для закладів ресторанного господарства. Обґрунтовано технологічні параметри отримання вівсяних відварів. Досліджено хімічний склад та біологічну цінність складових дослідних зразків та запропоновано оптимальний склад рецептурних компонентів фруктових смузі з вівсяним відваром. Визначено органолептичні показники якості, харчову, енергетичну та біологічну цінності розробленого зразка фруктового смузі з вівсяним відваром.The prospects of using smoothie as a functional drink for restaurants are considered in the work. Technological parameters for oatmeal water obtaining are substantiated. The chemical composition and biological value of experimental samples components are investigated, and the optimal composition of the fruit smoothies with oatmeal water is proposed. Organoleptic quality indicators, nutritional, energy and biological values of the fruit smoothie with oatmeal water developed sample are identified.
Опис
Ключові слова
смузі, ківі, авокадо, банани, відвар вівса, якість продукту, bananas, avocado, oatmeal water, kiwi, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, product quality
Бібліографічний опис
Павлюченко, О. С. Фруктове смузі з вівсяним відваром як функціональний напій для закладів ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова, Г. М. Вовк // Sworld «Almanahul SWorld». – 2019. – Vol. 1, Issue 1. – P. 9–15.