Використання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарства
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
диверсифікація, конкурентоспроможність ресторану, diversify, competitiveness of restaurant, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Використання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарства / В. Ю. Мельник, В. Р. Юринець, О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня, 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 387.