Склад суфле молочно-рослинного (Патент на винахід № 123242)

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад суфле молочно-рослинного, що містить молочно-білкову основу, рослинний наповнювач, який відрізняється тим, що як молочно-білкову основу містить дефростований сир кисломолочний нежирний або з масовою часткою жиру від 2 до 18 %, як рослинний наповнювач містить моркву та броколі у співвідношенні 1:1, додатково містить концентрат сироваткових білків та яйця курячі.

Опис

Ключові слова

суфле, концентрат сироваткових білків, овочевий наповнювач, souffle, whey protein concentrate, vegetable filler, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 123242 UA, МПК (2021.01) A23G 3/36 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01) A23C 23/00 Склад суфле молочно-рослинного / Кочубей-Литвиненко О. В., Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я., Михалевич А. П. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201906201 ; заявл. 04.06.2019 ; опубл. 03.03.2021 ; Бюл. № 9, 2021 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced