Масляна паста з порошком із червоного столового буряка

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті досліджено вплив комплексу рослинних харчових добавок, підібраного на основі аналізу літературних даних, на структуру і консистенцію масляної пасти. Встановлено доцільність використання порошку із червоного столового буряка, насіння льону та інуліну у складі масляної пасти. According to the analysis of literature data was selected complex of plant food supplements, which is composition of the butter paste. Researched the effect of the complex on the structure and consistence of the butter paste. Established the expediency of using a red beet powder, flax seeds and inulin into the composition of the butter paste.

Опис

Ключові слова

butter paste, red beet powder, flax seeds, inulin, structure, consistence, масляна паста, порошок із червоного столового буряка, насіння льону, інулін, структура,, консистенція, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Рашевська, Т. О. Масляна паста з порошком із червоного столового буряка / Т. О. Рашевська, Г. І. Гончаров, О. А. Подковко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2013. – № 53. – С. 7–14.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced