Перспективи використання дерену як сировини для отримання вин з підвищеною біологічною цінністю

Ескіз

Дата

2013

Автори

Гайдай, Ірина Володимирівна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті обґрунтовано , що вміст не окислених фенольних сполук, в тому числі силімарину і гіперозиду, дозволяє віднести дерен і деренове вино до напоїв з підвищеною біологічною цінністю. The organoleptic, physico-chemical, aroma-forming active biological mash quality indexes of cornel, cornel extracts, fortified cornel juices and cornel wine materials have been investigated.

Опис

Ключові слова

cornel, juice, extract, monomeric form, phenolic compounds, biologically active substances, fruit and berry wine, плодово-ягідне вино, плоди дерену, сік, екстракт, мономерні форми, фенольні сполуки, біологічно активні речовини

Бібліографічний опис

Гайдай, І. В. Перспективи використання дерену як сировини для отримання вин з підвищеною біологічною цінністю / І. В. Гайдай // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2013. – № 53. – С. 88–96.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced