Перспективи використання дерену як сировини для отримання вин з підвищеною біологічною цінністю
Дата
2013
Автори
Гайдай, Ірина Володимирівна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті обґрунтовано , що вміст не окислених фенольних сполук, в тому числі силімарину і гіперозиду, дозволяє віднести дерен і деренове вино до напоїв з підвищеною біологічною цінністю. The organoleptic, physico-chemical, aroma-forming active biological mash quality indexes of cornel, cornel extracts, fortified cornel juices and cornel wine materials have been investigated.
Опис
Ключові слова
cornel, juice, extract, monomeric form, phenolic compounds, biologically active substances, fruit and berry wine, плодово-ягідне вино, плоди дерену, сік, екстракт, мономерні форми, фенольні сполуки, біологічно активні речовини
Бібліографічний опис
Гайдай, І. В. Перспективи використання дерену як сировини для отримання вин з підвищеною біологічною цінністю / І. В. Гайдай // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2013. – № 53. – С. 88–96.