Особливості управління запасами на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті визначено особливості діяльності підприємств харчової промисловості в контексті управління запасами та охарактеризовано виробничі цикли підприємств консервної, хлібопекарської, цукрової та пивоварної галузей харчової промисловості. Автором охарактеризовано вплив управління дебіторською та кредиторською заборгованістю на управління запасами, запропоновані показники, які визначають якість управління запасами на підприємствах. The article describes the characteristics of the food industry in the context of inventory management and production cycles characterized firms canning, baking, brewing sugar and food industries. The author describes the impact of managing payables and receivables management inventory provided data that determ ine the quality of inventory management in enterprises.

Опис

Ключові слова

accounts payable, the production cycle, inventory management, food processing, accounts receivable, виробничий цикл, управління запасами, харчова промисловість, дебіторська заборгованість, кредиторська заборгованість

Бібліографічний опис

Лисенко, Ж. П. Особливості управління запасами на підприємствах харчової промисловості / Ж. П. Лисенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2012. – № 47. – С. 163–167.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced