Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті досліджено якісні показники малопоширених сортів червоного винограду Голубок (Закарпатська область) і Темпранільйо (Миколаївська область) та їх придатність для виробництва червоних столових сортових вин. Визначено органолептичні й фізико-хімічні показники винограду, а також виноматеріалів, виготовлених із зазначених сортів винограду. Досліджувані малопоширені сорти винограду в Україні визначають, головним чином, органолептичні якості виноматеріалу — від ароматів і тонів у букеті до спирту, кислотності і танінів — у смакові.

Опис

Ключові слова

червоний виноград, червоний сухий виноматеріал, red grapes, red dry wine material, фенольні речовини, Темпранільйо, Голубок, барвні речовини, сортове червоне вино, phenolic substances, dyes, Dove, Tempranillo, varietal red wine, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Бабич, І. М. Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні / І. М. Бабич, А. М. Куц, Н. В. Полешко // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 5. – С. 219–224.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced