Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті досліджено активну кислотність розчинів регуляторів кислотності, що наявні на ринку України. Надано рекомендації щодо необхідних концентрацій досліджених препаратів у сольових розчинах, призначених для ін ’єкційного посолу рибної сировини. Наведено результати досліджень зміни активної кислотності риби та її вологоутримувальної здатності під час ін’єкційного посолу й копчення. Зроблено висновок про недоцільність засто сування регуляторів кислотності під час посолу рибної сировини, що
призначена для виробництва копченої продукції
Опис
Ключові слова
регулятори кислотності, ін’єкційний посол, активна кислотність, acidity regulators, active acidity, injectable ambassador, технологічний дим, карбонові кислоти, показники якості, фенольні сполуки, process smoke, carboxylic acids, quality indicators, phenolic compounds
Бібліографічний опис
Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, А. О. Борисова // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 6. – С. 189–196.