Проблеми якості і безпечності харчових продуктів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглядаються проблеми якості та безпечності харчових продуктів. Основними завданнями сьогодення для промисловості і торгівлі є забезпечення населення якісними товарами функціонального спрямування і подовженим терміном зберігання завдяки використанню природних добавок

Опис

Ключові слова

харчові продукти, зберігання, якість, безпечність, процеси окислення, кондитерські вироби, жири, біологічна цінність, функціональне спрямування, foodstuff, quality,, safety, confectionery products, fats, biolo gical value, functional orientation, preservation, oxidation processes

Бібліографічний опис

Сирохман, І. В. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів / І. В. Сирохман, Т. В. Лозова // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 37. – С. 5–9.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced