Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджена кінетика процесу адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка природним мінералом шунгітом.Investigational kinetics of adsorption pectin matters from beetroot juice by a natural mineral shungit

Опис

Ключові слова

пектин, пектинові речовини, сік столового буряка, pectin matters, процес адсорбції, juice of table beet, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, process of adsorption

Бібліографічний опис

Шейко, Т. В. Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 38. – С. 5–9.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced