Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджена кінетика процесу адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка природним мінералом шунгітом.Investigational kinetics of adsorption pectin matters from beetroot juice by a natural mineral shungit
Опис
Ключові слова
пектин, пектинові речовини, сік столового буряка, pectin matters, процес адсорбції, juice of table beet, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, process of adsorption
Бібліографічний опис
Шейко, Т. В. Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 38. – С. 5–9.