Вплив клітковини висівок гречки на технологічний процес та якість булочних виробів із фруктозою для діабетичного харчування

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчали вплив клітковини висівок гречки на технологічний процес виготовлення хліба та якість готових виробів. Оцінювали мікробіологічні, біохімічні процеси та структурно-механічні властивості тіста з гречаною клітковиною, органолептичні та фізико-хімічні показники готових виробів. The influence of buckwheat bran fiber on the technological process of bread production and the quality of finished products was studied. Microbiological, biochemical processes and structural and mechanical properties of buckwheat dough, organoleptic and physicochemical parameters of finished products were evaluated.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, гречка, якість, фруктоза, хлібобулочний виріб, fiber, buchwheat, quality, fructose, bakery product, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Шевченко, А. О. Вплив клітковини висівок гречки на технологічний процес та якість булочних виробів із фруктозою для діабетичного харчування / А. О. Шевченко, Н. О. Місечко, В. М. Кривошей // Хранение и переработка зерна. – 2017. – № 10(218). – С. 42–45.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced