Міжнародні соціальні стандарти на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглядаються соціальні стандарти, які пропонується впровадити на підприємствах харчової промисловості з метою покращення умов праці, якості життя персоналу, дотримання норм охорони праці та безпеки, поліпшення репутації підприємств у зацікавлених сторін.
The article deals with the social standards that are proposed for implementation in the food industry in order to improve working conditions and quality of life of personnel, compliance with health and safety, improve business reputation among stakeholders.

Опис

Ключові слова

соціальні стандарти, безпека, персонал, якість життя персоналу, умови праці, підприємство, харчова промисловість, кафедра економіки праці та менеджменту, social standards, security, staff, quality of life, working conditions, company, food industry

Бібліографічний опис

Драган, О. І. Міжнародні соціальні стандарти на підприємствах харчової промисловості / О. І. Драган // Економіка ринкових відносин. - 2012. - № 9.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced