Міжнародні соціальні стандарти на підприємствах харчової промисловості
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті розглядаються соціальні стандарти, які пропонується впровадити на підприємствах харчової промисловості з метою покращення умов праці, якості життя персоналу, дотримання норм охорони праці та безпеки, поліпшення репутації підприємств у зацікавлених сторін.
The article deals with the social standards that are proposed for implementation in the food industry in order to improve working conditions and quality of life of personnel, compliance with health and safety, improve business reputation among stakeholders.
The article deals with the social standards that are proposed for implementation in the food industry in order to improve working conditions and quality of life of personnel, compliance with health and safety, improve business reputation among stakeholders.
Опис
Ключові слова
соціальні стандарти, безпека, персонал, якість життя персоналу, умови праці, підприємство, харчова промисловість, кафедра економіки праці та менеджменту, social standards, security, staff, quality of life, working conditions, company, food industry
Бібліографічний опис
Драган, О. І. Міжнародні соціальні стандарти на підприємствах харчової промисловості / О. І. Драган // Економіка ринкових відносин. - 2012. - № 9.