Прогнозування збуту тортів та тістечок, що виробляються бісквітним цехом кондитерської фабрики на замовлення торговельних організацій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі запропонована методика коротко- термінованого прогнозування збутових показників бісквітного цеху кондитерської фабрики, що базується на експоненціальному методі згладжування. Були визначені параметри прогнозуючої функції і розрахована очікувана реалізація борошняних кондитерських виробів на 1 та 2 листопада.
In this paper, the technique of short-terminovanoho forecasting sales figures biscuit shop confectionery, based on the method of exponential smoothing. Parameters of predicting functions and calculated the expected sale of confectioneries on 1 and 2 November.

Опис

Бібліографічний опис

Бровченко, Н. Н. Прогнозування збуту тортів та тістечок, що виробляються бісквітним цехом кондитерської фабрики на замовлення торговельних організацій / Н. Н. Бровченко, О. Л. Сєдих // Шоста міжнародна науково-технічна конференція. − К.: УДУХТ. - 2000. - Ч. 3. - С. 41-42.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в