Модернізація термокамери К7-ФТУ для ковбасних виробів продуктивністю 60 кг/год
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
модернізація, термокамера, вироби, продуктивність, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Яковішин, Д. В. Модернізація термокамери К7-ФТУ для ковбасних виробів продуктивністю 60 кг/год : дипломна робота ... бакалавра : 133 Галузеве машинобудування / Даніель Вікторович Яковішин ; наук. керівник Сергій Дмитрович Беседа. – Київ, 2020. – 58 с.