Удосконалення системи управління безпечністю виробництва маргарину «Слойка» 80% на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

система управління безпечністю НАССР, маргарин «Слойка» 80%, ПраТ«Київський маргариновий завод», технологія, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Деміх, О. С. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва маргарину «Слойка» 80% на ПрАТ «Київський маргариновий завод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олексій Сергійович Деміх ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2020. – 117 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced