Investigation of the grinding mode of the enriched wheat products in the rolling mill 1-grinding system of the milling mill of wheat grinding

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The publication discusses the results of a study of modes of grinding enriched grinding products in a roller mill 1 of the grinding system. The research methodology is described. The influence of the grinding mode in a roller machine on the grinding efficiency in the impact dismembrator is shown. В публікації розглянуто результати дослідження режимів подрібнення збагачених продуктів подрібнення у вальцьовому верстаті 1 розмелювальної системи. Описано методику досліджень. Показано вплив режиму подрібнення у вальцьовому верстаті на ефективність подрібнення у ентолейторі-дисмембраторі.

Опис

Ключові слова

flour, dunst, milling, mode, борошно, дунсти, подрібнення, режим, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Investigation of the grinding mode of the enriched wheat products in the rolling mill 1-grinding system of the milling mill of wheat grinding / O. Yeremeeva, Y. Kharchenko, H. Tkachenko, I. Shapoval, O. Hryhorenko // Modern Development Paths of Agricultural Productions. – 2019. – P. 807–814.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced