Застосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництв

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглядається задача визначення параметрів моделі ідеального витіснення, яка описує структуру потоків в теплообмінному апараті. The problem of determining the parameters of the ideal displacement model, which describes the structure of flows in the heat exchanger, is considered.

Опис

Ключові слова

моделювання, модель «витіснення-витіснення», теплообмінний аппарат, modeling, heat exchanger, model "displacement-displacement", кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

Погорєлов, Я. В. Застосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництв / Я. В. Погорєлов, О. Л. Сєдих, В. О. Овчарук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – C. 108.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced