Застосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництв
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглядається задача визначення параметрів моделі ідеального витіснення, яка описує структуру потоків в теплообмінному апараті. The problem of determining the parameters of the ideal displacement model, which describes the structure of flows in the heat exchanger, is considered.
Опис
Ключові слова
моделювання, модель «витіснення-витіснення», теплообмінний аппарат, modeling, heat exchanger, model "displacement-displacement", кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки
Бібліографічний опис
Погорєлов, Я. В. Застосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництв / Я. В. Погорєлов, О. Л. Сєдих, В. О. Овчарук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – C. 108.