Проект виробництва консервів з м’яса птиці у консервному цеху філії “Броварська”

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

консерви, м'ясо птиці, яловичина, свинина, технологія, стерилізація, банки, обладнання, розрахунок, проект, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Дьяченко, Є. В. Проект виробництва консервів з м’яса птиці у консервному цеху філії “Броварська” : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Євгенія Валентинівна Дьяченко ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2020. – 92 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced