Проект забою та переробки птиці на ТОВ «Кафар-Україна», з впровадженням цеху перо-пухової сировини
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
технологія, сировина, птиця, м’ясо, обладнання, екологія, якість, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Жуган, М. С. Проект забою та переробки птиці на ТОВ «Кафар-Україна», з впровадженням цеху перо-пухової сировини : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Микита Сергійович Жуган ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2020. – 101 с.